luni, 22 decembrie 2008

Ce ne-am face noi, oamenii de rand daca nu ar exista jurnaliştii?! In pofida restrictiilor pe care le impune societatea, si in special autorităţile centrale, dar si locale, in anumite cazuri, presarii sa straduie sa ne informeze operativ (poate si corect), in dependenta de doleantele patronilor.
Dupa cum a devenit deja o traditie la sfarsit de an ca sa se alcatuiasca o imensitate de topuri si clasamente, cred ca si jurnalistii merita un top al lor.
In principiu, configuratia propriei versiuni a topului eu o realizasem la inceputul lunii, dar am asteptat pana astazi, incercand sa prevad o surpriza din partea presarilor… Nu a fost inca sa fie, astfel ca optiunea mea nu s-a schimbat cu exceptia locului 10… pe care acum doua saptamani l-am lasat vacant…
Astfel…
1. C. Tanase (a devenit un brand si nu putem contesta acest lucru)
2. G. Calin (desi e un mare credit pentru el... mai are mult de munca)
3. Pavel Bradescu (nu trebuie sa ne limitam doar la jurnalismul social, dar acest cronicar e unul cu adevarat profesionist in ceea ce face, fiti siguri)
4. Pavel Paduraru (multi din aceasta lista mai au mult de munca pana a reusi sa scrie precum Pavel)
5. Constantin Cheianu (nu este doar un dramaturg inrait, dar si un jurnalist puternic in devenire)6. Vera Terentiev (desi publicatiile care-si asuma statut de VIP o elogiaza prea mult, consider ca inca nu a crescut pentru a se afla in prima jumatate a topului)
7. Angela Gonta (s-a mai diminuat popularitatea sa in acest an, dar ramane o figura importanta a PRO TV-ului)
8. Natalia Hadarca (are un "vino `ncoace" in toate materialele pe care le semneaza)
9. Iurie Vlas (multi se intreaba cine este?... este un initiator inimos al publicatiei de la Cimislia "Business-Info", iar provincia merita sustinerea noastra)
10. Dmitri Ciubasenco (unicul jurnalist de limba rusa, dar care merita atentia noastra)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu